Job&Råd | Værdier
14711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

VORES VÆRDIER

I Job&Råd tror vi på, at vi gør en forskel. Formlen til de gode resultater ligger blandt andet i, at vi arbejder ud fra et værdisæt, som i høj grad præger vores daglige arbejde. Vores værdier har vi udtrykt i en ’værdiblomst’ som folder sig ud her på siden og overalt, hvor Job&Råd viser sig frem.

Empati

Hos Job&Råd anerkender vi, med fordomsfri interesse og respekt, alle menneskers forskelligheder og aktuelle oplevelse af muligheder og begrænsninger. Vi tror på, at det er empati, der skaber forudsætningen for holdbar forandring

Engagement

Hos Job&Råd brænder vi for det vi gør. Vi har lysten og viljen til at indgå forpligtende samarbejder og relationer, hvor alle involverede vil møde vores begejstring og engagement i arbejdet mod det givne mål.

Kreativitet

Hos Job&Råd besidder vi den faglighed, nysgerrighed, og mod der skal til for at skabe rum for nye kreative løsninger.

Handlekraft

Hos Job&Råd er vi initiativrige, og målrettede. Vi vil være på forkant og sikre, at det som skal gøres bliver gjort. På den måde oplever omverden, at vi skaber udvikling, resultater og tilfredshed.

Ansvarlighed

Hos Job&Råd er der sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør. Det er gennem vores ansvarlighed, at vi opbygger troværdighed og tillid som samarbejdspartner.

Hos Job&Råd er vi især optaget af at skabe meningsfuld beskæftigelse for mennesker der står helt uden for arbejdsmarkedet, eller som befinder sig i farezonen for at miste taget i et arbejdsliv. Med vores vision og mission skærper vi opmærksomheden på de mennesker, som vi er til for at hjælpe for dermed at skabe fornyet håb om at de igen kan blive en velfungerende del af et arbejdsfællesskab.

Vores vision

Job&Råd vil være kendt blandt borgere, jobcentre og virksomheder i Danmark, som absolut førende aktør inden for den del af beskæftigelsesområdet, der arbejder med at få borgere med fysisk, psykisk eller sociale udfordringer i tilfredsstillende beskæftigelse.

 

Gennem viden, metodisk arbejde, nærhedsprincip, og altid med respekt for det enkelte menneske, vil Job&Råd styrke branchens ry og derved understøtte, at personer, der har været ”dømt ude”, igen opleves som en ligeværdig del af arbejdsmarkedet.

 

Job&Råd vil være anerkendt for at drive en ansvarlig og succesfuld virksomhed, der tiltrækker og fastholder de dygtigste og mest engagerede medarbejdere og hvor den økonomiske platform muliggør den nødvendige udvikling af såvel medarbejdere som virksomhed.

Vores mission

Vores mission er, at inspirere og understøtte mennesker der har fysiske, psykiske eller sociale udfordringer, til at skabe en tilværelse hvor de kan udnytte deres potentialer i forhold til uddannelses- og jobønsker.