Job&Råd | Kort om Job&Råd
14709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14709,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Kort om Job&Råd

Vi skaber meningsfuldhed og tryghed. Vi har store ambitioner, og vi tillader os at have dem på borgernes vegne. Vi hedder jo det vi tror på, og omvendt!

Job&Råd hjælper kommunerne, og understøtter deres indsats med at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet. Det gør vi ved at hjælpe de mennesker, der har oplevet ”bump på vejen” og udfordringer de ikke selv har kunne håndtere, til igen at opleve sig selv som en ligeværdig og meningsfuld del af fællesskabet .

Vi arbejder ud fra en dyb forståelse for det enkelte menneske og med vores store faglige viden. Denne kombination af empati og kompetencer ledes af konsulenter med format og erfaring, der sætter ting i gang og mennesker i arbejde.

I Job&Råd finder vi løsninger mellem virkelighed og muligheder. Det er det kreativitet handler om. At sammensætte eksisterende muligheder på en ny måde. Dét er vi gode til hos Job&Råd. Men først og fremmest er vi gode til at fremelske ressourcer hos borgerne, støtte dem kærlige små skub og skabe mening.

Vi bruger summen af vores viden og erfaring til at definere mål for mennesker. Det gør vi så godt, at borgeren igen tror på sig selv og sine muligheder, og vi skaber en plan, der er så præcis, at den giver mening og tryghed hos den enkelte.