Job&Råd | Medarbejdere
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Medarbejdere

I mødet med den engagerede og professionelle medarbejder fra Job&Råd, vil den ledige genopdage sit potentiale og finde fornyet tro på sine egen kapacitet. Job&Råds medarbejdere motiverer og inspirerer de ledige, så den helt rigtige individuelle plan og løsning kommer på plads.

Jens er Internationalt certificeret Stresscoach (ICI) og mindfulness-instruktør. Jens har stor erfaring i arbejdet med at skabe løsninger for mennesker, der har brug for at finde et nyt og mere holdbart ståsted på arbejdsmarkedet.
” Jeg er især optaget af at skabe trivsel for mennesker i arbejde. Det er min erfaring, at mennesker blomstrer, når de mødes med forståelse, anerkendelse og tillid. Sammen kan vi finde den sunde og meningsfulde måde at indrette arbejdslivet. Der findes en løsning for alle”.

Jens Jessing Jørgensen, HR Direktør

5129 4331 / jens@jobraad.dk

Tina er oprindeligt uddannet Socialpædagog og har i mange år arbejdet med børn, unge og voksne borgere bl.a. indenfor handicap/socialpsykiatri området. De seneste år har Tina været beskæftiget som Neuropædagog ved Bosted for beboere med Handicaps.
Tina er uddannet proceskonsulent fra UCC/Go’Process og har iværksat udviklingsprocesser i personalegrupper og borgere bosat i socialpædagogiske bosteder.
Tina er i gang med en certificering i Neuroaffektiv Udviklingspsykologi.
I mødet med borgeren er Tina optaget af opbyggende og tillidsfulde samtaler med henblik på at hjælpe borgeren hen imod bevidsthed om egne ressourcer. I processen arbejder vi henimod parathed til styring i eget liv ved at booste hjælp til selvhjælp i forhold til beskæftigelse.

Tina Toft-Jørgensen, Salg- og marketingdirektør

6013 7033 / tina@jobraad.dk

Lars er uddannet ergoterapeut og har en overbygning i systemisk og narrativ terapi og intervention. Har desuden en supervisionsuddannelse fra Kemplerinstituttet og beskæftigelsesministeriets projektlederuddannelse. Lars har mange års erfaring inden for psykiatrien og som psykiatrisk jobkonsulent.

”Jeg har arbejdet med afklaring og jobformidling i 18 år og oplever fortsat en daglig glæde ved at hjælpe mennesker med at finde et ståsted på arbejdsmarkedet.”

Lars Buhrkall, Teamleder- og konsulent

5129 4332 / lars@jobraad.dk

Keld er en erfaren jobkonsulent og har en baggrund inden for salgs- og markedsføring. Keld er en inspirator og er god til at skabe relationer. Han kan altid finde løsninger på ny karriereudvikling og jobsøgning for ledige med særlige behov. Kelds særlige styrkeområder: motiverende, resultatskabende jobsøgningsforløb.
”I jobsøgningsforløb med ledige bliver jeg fyldt med energi og får en dybfølt lyst til at hjælpe og finde løsninger. Når jeg hører om menneskets udfordringer og eventuelle problemer, strømmer det ind med gode idéer til hvad der kan hjælpe personen videre i livet, og så handler vi på det - sammen”.

Keld Hasforth, Konsulent

2444 5693 / keld@jobraad.dk

Terese Jarset, Konsulent

træffes ikke p.t.

Carsten Bak Meisner, Konsulent.

6060 6353 / carsten@jobraad.dk

Ea Svaneklink, Konsulent

5217 4640 / ea@jobraad.dk

Marianne Henriksen, kontormedhjælper

kontakt@jobraad.dk

Thinna er uddannet fysioterapeut og akupunktør indenfor kinesisk medicin. Thinna har oprindeligt arbejdet i hospitalsregi i det ortopædkirurgiske speciale samt det kardiologiske speciale, men har nu i flere år hjulpet med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i fysioterapeutiske forløb.
Thinna har hjulpet mennesker videre med fysiske problematikker i bevægeapparatet samt smerter, men også mennesker med psykiske udfordringer som stress, angst og depression, hvor nervesystemet og kroppen er præget af traumer.

Thinna Svane

6013 3061 / thinna@jobraad.dk

Lene er teamleder og konsulent. Hun har en kandidatgrad i almen pædagogik og minoritetsstudier. Lene har stor erfaring med arbejdet på beskæftigelsesområdet. Lenes særlige styrkeområder er den tætte og frugtbare indsats i virksomhedssamarbejdet og den virkningsfulde håndholdte indsats.

”Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker til at få øje på deres potentiale. Det en daglig motivation for mig at arbejde for at gøre en forskel for nogle mennesker, som er endt i en svær position”.

Lene Iwersen, Økonomidirektør

2370 9029 / lene@jobraad.dk

Malene er Job&Råd´s administrative koordinator. Malene har den daglige kontakt til alle jobcentre og står for tilmeldinger til forløb og afregning af forskellige ydelser hos Job&Råd.
``Jeg elsker at hjælpe sagsbehandleren i jobcenteret og andre samarbejdspartnere med at få den rette service hos Job&Råd. Samtidig er det en stor inspiration for mig at kunne støtte vores konsulenter til at binde de forskellige arbejdsgange sammen, så vi leverer det absolut bedst produkt, til glæde for alle, både borgere, sagsbehandlere og konsulenter”.

Malene Stryhn, Administrativ Leder

2444 5613 / malene@jobraad.dk

Susanne Seier-Petersen, Konsulent

6018 8993 / susanne@jobraad.dk

Reyhane Abadi, Konsulent

2685 8447 / reyhane@jobraad.dk

Morten har været konsulent i 6 år. Han er oprindeligt uddannet eksportsælger og har et stort servicegen Han ser sin fornemste opgave i at få enderne til at mødes, når han kan se et godt match. Han har en blandet fortid som sælger, indkøber i udlandet, selvstændig bilklargøring, bedemand, elektrikerarbejdsmand, virksomhedskonsulent i jobcenter og som leder af Youthturn, et EU- støttet projekt for ressourcesvage unge i Ringsted.

Morten er desuden uddannet systemisk coach og har et stort netværk inden for mange brancher i det private på det meste af Sjælland. Morten er familiemenneske og bruger sin fritid på deres store gamle ejendom. Han løber med sin kone, cykler og spiller golf, og han følger aktivt med i deres to store børns liv, og så har han danset standard og latindans i 15 år.
”Jeg lægger stor vægt på dialogen og relationen med borgeren. Jeg forsøger at skabe tillid og rum til forandringsprocesser og succes-oplevelser, til glæde for borgeren”.

Morten Endahl, Konsulent

4116 8222

Jeg har baggrund som folkeskolelærer med speciale indenfor diagnoser, kandidat i sociologi og diplomleder med særlig fokus på uddannelse og beskæftigelse og gennem 15 år har jeg siddet som leder af jobcentre og anden aktørområde. Med erfaring indenfor sygedagpenge, akademikerområdet, ungeområdet, bandeområdet, mentor- og integrationsområdet – bibringer jeg massiv viden om målrettet virksomme beskæftigelsesindsatser. Folk oplever mig som en stor inspirator. Jeg er god til at skabe relationer og være i øjenhøjde. Jeg skaber konkrete trivselsfremmende resultater, som udfolder folks fulde potentialer, opbygger selvtillid, mod og tro på egne evner og som skaber værdi både hos borgeren selv og på Arbejdsmarkedet. Jeg ser det mulige i det umuliges kunst og med en smilende, tillidsfuld og anerkendende tilgang, får jeg folk med mig – til at føle sig værdiskabende med et livsformål. Der er brug for alle og sammen skaber vi unikke resultater!

Heidi Juel Johansson, konsulent

5217 7381 / heidi@jobraad.dk

Elvira Ramovic, Konsulent

2671 7381 / elvira@jobraad.dk

Emilie Trads, konsulent

emilie@jobraad.dk

Vi vil gerne fortælle om vores arbejdsmetoder