Job&Råd | Virksomhed2017
16771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16771,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Skab fornyet trivsel på arbejdspladsen  –

prøv vores unikke metoder!

Lad os mødes og lave et 360 graders eftersyn på din virksomheds trivsel og arbejdsmiljø! Et uforpligtende møde tager en time – og du er blevet meget klogere på hvordan ”helbredstilstanden” er hos jer. Er der styr på APV og handlingsplaner, som forebygger langtidssygdom, stress og mistrivsel? Vi lover dig nogle hurtige, klare svar – og det er helt gratis!

Vi har vi en række redskaber, som kan hjælpe jer med en hurtig og nem online trivsels-og APV-undersøgelse kommer vi hele vejen rundt og giver jer en færdig APV og en ny handlingsplan.

VORES TILBUD HAR TRE FASER:

Fase 1 – Introduktion

Introduktion og rådgivningsmøde. Sammen med en trivselskonsulent gennemgår I de vigtigste elementer for trivsel og vækst i virksomheden.

 

Efter mødet sender trivselskonsulenten en kortfattet status, som viser dig et billede på virksomhedens tilstand i forhold til trivsel og arbejdsmiljø.

 

Vi giver dig desuden nogle bud på hvordan du kommer videre der fra.

 

Pris: gratis

Varighed: 1 time

Fase 2 – I  dybden med trivsel

Har din virksomhed brug for at få afklaret hvilke elementer i organisationen der kræver handling, så anbefaler vi vores online trivsels- og APV-undersøgelse. Din virksomhed får samtidig, gennemført den lovpligtige APV- undersøgelse.

Testen foregår online og er fuldt anonym – hele vejen igennem.

 

Testprogrammet indeholder også en retest, som kan foregå efter en periode hvor I har arbejdet med en udvikling af trivsel og arbejdsmiljø.

 

Pris: afhænger bl.a. af testprogrammets omfang. Lad os give jer et tilbud.

Fase 3 – Handling

Ud fra Trivselsmåling og APV, præsenterer trivselskonsulenten en samlet handlingsplan, som I kan vælge at følge. Trivselskonsulenten kan herefter hjælpe jer med udarbejdelse af specifikke planer og indsats over for f.eks. sygdom, mistrivsel, stress, sorg og krise. Vores trivselskonsulenter hjælper jer gerne med at udarbejde konkrete planer og indsats. Vi kan være en vigtig sparringspartner for jeres ledelse, HR-afdeling, eller arbejdsmiljøgruppe.

Mere omsætning og højere dækningsbidrag!

Måler din virksomhed jeres succes ud fra dækningsbidrag, omsætning eller jeres medarbejderes trivsel?

Vores påstand er, at hvis medarbejdertrivsel er høj, så følger en øget omsætning med.

Omvendt kan det koste din virksomhed meget dyrt, hvis I rammes af langtidssygdom. Se HER (Link) et eksempel på hvor DYRT DET KAN BLIVE!!

FOREBYG MISTRIVSEL OG LANGTIDSSYGDOM –

MØD OS OG HØR HVORDAN DET KAN GØRES!

JR_Kontakt_os_2_VSK

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OG PRISER:

Jens Jessing Jørgensen
Stresscoach
Exam. ICI certificeret
Telefon 51 29 43 31
jens@jobraad.dk

ICI logo1

Job&Råds erfarne stresscoaches er internationalt certificerede (ICI) og er klar til at coache dine stressede og sygdomsramte medarbejdere, for at de hurtigst muligt kan vende tilbage til jobbet.

 

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at opbygge et effektivt stressberedskab, der sikrer trivelige og produktive medarbejdere.

 

Vores stressreducerende program indeholder bl.a. en effektiv blanding af stresshåndtering, mentaltræning og mindfulness-teknikker.

JR_Kontakt_knap_2_VSK

Bestil os til et uforpligtende møde,
hvor vi kommer til Jer og finder muligheder og løsninger.

Brochure om forbyggelse af stress i virksomheden