Job&Råd | Borgere
14679
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14679,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Job&Råd giver dig mening

I Job&Råd er der tid og plads til mennesker, der har brug for ekstra opmærksomhed og som gennem et individuelt tilrettelagt forløb, igen kan få håbet til at spire og jobmulighederne til at blomstre.

Hos Job&Råd får du en personlig konsulent, der følger dig fra start til slut. Målet er, at opbygge en plan der passer til dine forudsætninger, så du kan opleve at trives og opnå fremgang i en meningsfuld beskæftigelse.

Vi lægger vægt på, at du kommer til at møde en engageret, handlekraftig og professionelle medarbejder, som lytter til dig og kan se dit potentiale og mulighederne bag de problemer du ellers oplever.

Håndholdt indsats

Vi stiller skarpt på den enkeltes forhindringer for at kunne komme tilbage på arbejdsmarked og så arbejde målrettet med disse, f.eks. ved at formidle individuelle redskaber til at kunne håndtere social angst og manglende selvtillid.

Vi lytter

Når du møder Job&Råd møder du først og fremmest et menneske, der er interesseret i at lære dig at kende. Det er dig der er i centrum. Hvad har du med i ”bagagen”? Hvad er dine drømme? Hvordan kan vi bedst hjælpe dig videre?

Handlekraft

Vi tilbyder et forløb, der tilpasses din situation, dine erfaringer, dine udfordringer og dine jobønsker. Målet er at øge dine muligheder for at kunne rumme og håndtere arbejde og andre livssituationer.

Forløb hos Job&Råd

MØDE MED JOBCENTER

Dit forløb indledes med et forslag fra din sagsbehandler om at lade Job&Råd hjælpe dig i gang. Herefter hilser du på din personlige konsulent, og vi taler om hvordan vi kan skabe en god plan sammen.

OPSTART I JOB&RÅD

De første 4-6 uger mødes du med din konsulent og taler om din baggrund og erfaringer, dine job- eller uddannelsesønsker og dine evt. vanskeligheder. Hvis du har behov for det, kan du deltage på vores Jobværksted to formiddage pr. uge. Her kan du arbejde med jobsøgning og undersøge dine muligheder for job og uddannelse.

PRAKTIKPLADS

Efter de første uger laver du en plan i samarbejde med din konsulent. Konsulenten hjælper dig med at finde en virksomhedspraktik der passer til dig. Job&Råd har mange spændende virksomhedskontakter, som du evt. præsenteres for, men du er også velkommen til selv at komme med forslag.

OPFØLGNING

Sammen med din konsulent tager du ud på en virksomhed og får sat praktikken i gang. Din konsulent støtter dig, så du får den helt rigtige start. Undervejs i praktikken kommer din konsulent på besøg og taler med dig og virksomheden om hvordan det går og hvordan du når dit mål.