Job&Råd | Medarbejdere
13396
page,page-id-13396,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Medarbejdere

I mødet med den engagerede og professionelle medarbejder fra Job&Råd, vil den ledige genopdage sit potentiale og finde fornyet tro på sine egen kapacitet. Job&Råds medarbejdere motiverer og inspirerer de ledige, så den helt rigtige individuelle plan og løsning kommer på plads.

Jens er Internationalt certificeret Stresscoach (ICI) og mindfulness-instruktør. Jens har stor erfaring i arbejdet med at skabe løsninger for mennesker, der har brug for at finde et nyt og mere holdbart ståsted på arbejdsmarkedet.
” Jeg er især optaget af at skabe trivsel for mennesker i arbejde. Det er min erfaring, at mennesker blomstrer, når de mødes med forståelse, anerkendelse og tillid. Sammen kan vi finde den sunde og meningsfulde måde at indrette arbejdslivet. Der findes en løsning for alle”.

Jens Jessing Jørgensen, Direktør

5129 4331 / jens@jobraad.dk

Lene er teamleder og konsulent. Hun har en kandidatgrad i almen pædagogik og minoritetsstudier. Lene har stor erfaring med arbejdet på beskæftigelsesområdet. Lenes særlige styrkeområder er den tætte og frugtbare indsats i virksomhedssamarbejdet og den virkningsfulde håndholdte indsats.

”Jeg har altid brændt for at hjælpe andre mennesker til at få øje på deres potentiale. Det en daglig motivation for mig at arbejde for at gøre en forskel for nogle mennesker, som er endt i en svær position”.

Lene Iwersen, Teamleder

2370 9029 / lene@jobraad.dk

Birgitte er oprindeligt uddannet EDB assistent, og har arbejdet som supervisor og underviser på Concorde XAL. I gennem flere år har Birgitte desuden været værkstedsassistent på et beskyttet værksted. Birgitte står bl.a. for registreringer og vedligeholdelse af Job&Råds store kunde-database.
”Jeg elsker at arbejde med data og det er en stor glæde for mig at medvirke til at holde kontakt og skabe overblik i forhold til de mange virksomhedskontakter som Job&Råd har samarbejde med.”

Birgitte Meisner, Kontorassistent

bm@jobraad.dk

Yvonne har bred erfaring indenfor beskæftigelsesområdet, bl.a. som konsulent i en statsanerkendt A-Kasse og som virksomhedskonsulent og jobcoach. Yvonne er uddannet mastercoach og psykiatrivejleder.
”Jeg brænder for at hjælpe borgerne i beskæftigelse. Med min baggrund og erfaring kan jeg yde den nødvendige støtte og hjælp til borgere med komplekse fysiske, psykiske og/eller sociale problemstillinger.
Jeg engagerer mig altid helhjertet og imødekommende med en respektfuld fremtoning i mine bestræbelser på at fastholde og lede borgerne fremad på vej mod beskæftigelse.”

Yvonne Madsen, Konsulent

6018 8971 / yvonne@jobraad.dk

Keld er en erfaren jobkonsulent og har en baggrund inden for salgs- og markedsføring. Keld er en inspirator og er god til at skabe relationer. Han kan altid finde løsninger på ny karriereudvikling og jobsøgning for ledige med særlige behov. Kelds særlige styrkeområder: motiverende, resultatskabende jobsøgningsforløb.
”I jobsøgningsforløb med ledige bliver jeg fyldt med energi og får en dybfølt lyst til at hjælpe og finde løsninger. Når jeg hører om menneskets udfordringer og eventuelle problemer, strømmer det ind med gode idéer til hvad der kan hjælpe personen videre i livet, og så handler vi på det - sammen”.

Keld Hasforth, Konsulent

2444 5693 / keld@jobraad.dk

Christian er Cand. Merc. og har mange års ledelseserfaring fra kommercielle virksomheder og store sociale organisationer (NGOér). De senere år har Christian været med til at udvikle nye løsninger for mennesker med særlige sociale udfordringer. Christian har med en stærk personlig indsats hjulpet mange borgere til en ændret livsstil, og ikke mindst et fornyet mod på at begynde i job eller uddannelse.

”Job&Råd giver mig mulighed for at udfolde al den erfaring som jeg har opbygget. Men ikke mindst til fortsat at anvende min nysgerrighed og skabe positiv effekt af indsatsen i arbejdet med sårbare ”

Christian Hahn, Konsulent

6014 4175 / christian@jobraad.dk

Terese Jarset, Konsulent

6018 8091 / terese@jobraad.dk

Susanne Seier-Petersen, Konsulent

6018 8993 / susanne@jobraad.dk

Lars er uddannet ergoterapeut og har en overbygning i systemisk og narrativ terapi og intervention. Har desuden en supervisionsuddannelse fra Kemplerinstituttet og beskæftigelsesministeriets projektlederuddannelse. Lars har mange års erfaring inden for psykiatrien og som psykiatrisk jobkonsulent.

”Jeg har arbejdet med afklaring og jobformidling i 18 år og oplever fortsat en daglig glæde ved at hjælpe mennesker med at finde et ståsted på arbejdsmarkedet.”

Lars Buhrkall, Adm.dir.

5129 4332 / lars@jobraad.dk

Malene er Job&Råd´s administrative koordinator. Malene har den daglige kontakt til alle jobcentre og står for tilmeldinger til forløb og afregning af forskellige ydelser hos Job&Råd.
``Jeg elsker at hjælpe sagsbehandleren i jobcenteret og andre samarbejdspartnere med at få den rette service hos Job&Råd. Samtidig er det en stor inspiration for mig at kunne støtte vores konsulenter til at binde de forskellige arbejdsgange sammen, så vi leverer det absolut bedst produkt, til glæde for alle, både borgere, sagsbehandlere og konsulenter”.

Malene Stryhn, Adm. Koordinator

2444 5613 / malene@jobraad.dk

Pia er uddannet socialformidler og har mere end 25 års erfaring fra arbejde i forskellige kommuner, heraf 8 år i forskellige jobcentre, hvor hun primært har arbejdet med sygemeldte borgere. I de seneste par år har Pia arbejdet som jobkonsulent i privat regi og har der fået erfaring som konsulent med etablering af praktikpladser og jobåbninger med henblik på afklaring af arbejdsevne, revurdering af fleksjob eller det ordinære arbejdsmarked.

”Jeg brænder for at gøre en forskel for borgere, der har udfordringer i forhold til tilbagevenden til arbejdsmarkedet og hjælpe dem til at finde den indre motivation for, at det kan lykkes for dem. Jeg forsøger altid, at møde borgeren respektfuldt og ligeværdigt.”

Pia Andersen, Konsulent

5217 4640 / pia@jobraad.dk

Maud er oprindeligt uddannet pædagog, og har erfaring fra arbejdet både med børn, unge og voksne. De sidste mange år har Maud arbejdet som jobkonsulent, underviser og praktikkoordinator. Desuden har hun været mentor for psykisk sårbare, og har taget en uddannelse i kognitive behandlingsformer.

”Jeg lægger stor vægt på dialogen og relationen med borgeren. Jeg forsøger at skabe tillid og rum til forandringsprocesser og succes-oplevelser, til glæde for borgeren”.

Maud Stenfeldt, Konsulent

6013 7033 / maud@jobraad.dk

Sevim har en faglig baggrund som cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse. Sevim har flere års erfaring i at arbejde med mennesker, herunder inden for, beskæftigelse, HR og frivilligt arbejde. Sevim har særligt fokus på at møde mennesker, hvor de er lige nu og skabe handling, udvikling og resultater.

”Jeg motiveres af at skabe rummelige løsninger, hvor det vigtigste er, at den enkelte borger gøres til aktiv medspiller og bliver i stand til at se muligheder frem for begrænsninger i deres egen personlige udvikling”

Sevim Kizilkaya, Konsulent

6013 3061 / sevim@jobraad.dk

Rabiye er uddannet inden for administration, men har i en længere årrække arbejdet som virksomhedskonsulent hos kommuner og anden aktør. Rabiye er dygtigt til at skabe det rigtige match mellem borgere og virksomheder. Rabiyes tværkulturelle forståelse skaber desuden succes i arbejdet med jobtilknytning af mennesker med anden etnisk baggrund.

”For mig er det vigtigt, at møde borgeren i øjenhøjde, lytte og være anerkendende. På den måde får vi ressourcerne frem hos den enkelte. Det giver så meget mening, når borgeren genvinder selvtillid og selvværd og kommer ind i en positiv udvikling”.

Rabiye Ciftci, Konsulent

Træffes pt. ikke

Reyhane Abadi, Konsulent

2685 8447 / reyhane@jobraad.dk

Christina Meister, Konsulent

6018 8949 / christina@jobraad.dk

Vi vil gerne fortælle om vores arbejdsmetoder