Job&Råd | Kommuner
14681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Jobcenter og Job&Råd

Hos Job&Råd vil sagsbehandleren opleve, at borgeren er i ”gode hænder”. Vores ambition er at udfolde det potentiale borgerene besidder. Vi skaber individuelle løsninger, hvor det fælles mål er at borgerne kan genvinde en tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet.

Job&Råd leverer helt unikke, håndholdte metoder, der bringer mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer tilbage til det arbejdsmæssige fællesskab.  Vi motiverer og inspirerer borgeren, så den helt rigtige individuelle plan og løsning kommer på plads – i tæt samarbejde med rummelige virksomheder.

Vi hjælper borgeren med at finde redskaber til at håndtere usikkerhed, psykisk sårbarhed, stress og fysiske smerter og vores indsats er mere end det. I Job&Råd går vi rigtig langt for at bidrage til kvaliteten i jobcentrets daglige arbejde. Vi giver kreative indspark, høj skriftlig kvalitet og forslag til faglige løsninger.

Den rette virksomhed

Job&Råd har mange spændende virksomhedskontakter, som vi kan trække på i det virksomhedsrettede arbejde med borgeren. vi lægger desuden vægt på, at borgeren medinddrages og selv er aktiv i processen frem mod at skabe den helt rigtige funktion på arbejdsmarkedet.

Personlig konsulent

Hos Job&Råd får borgeren en personlig konsulent, der følger sagen fra start til slut. Målet er, at opbygge en plan der passer til borgerens forudsætninger, så borgeren kan finde tryghed, opnå motivation og trivsel med henblik på at opnå fremgang i en meningsfuld beskæftigelse.

Individuelt forløb

Vi tilbyder et struktureret og individuelt forløb – præcis til borgeren. Hos Job&Råd er der tid og plads til mennesker, der har brug for ekstra opmærksomhed og som gennem et individuelt tilrettelagt forløb, igen kan få håbet til at spire og jobmulighederne til at blomstre.

Det siger borgerne om forløbene i Job&Råd

Jeg har i gennem mange år været kastebold mellem forskellige kommuner og aktiveringssteder. Men da jeg blev tilknyttet en konsulent fra Job&Råd skete der pludselig noget. Jeg fik en rigtig god praktikplads og hele forløbet har totalt ændret mit liv``

Mikkel Halvorsen, tidligere deltager

Efter et år med sygdom og tvivl blev jeg tilbudt et forløb hos Job&Råd. Her blev jeg mødt som en hel person - som det menneske jeg inderst inde er. Jeg mødte engagement og støtte, og langsomt begyndte jeg at vokse som menneske. I dag er jeg tilbage i job. Jeg er evigt taknemmelig for den støtte jeg fandt hos Job&Råd``

Helle Harring, tidligere deltager

Kære alle i Job&Råd: Tusinde tak for et godt forløb. I skaber dejlige, rare rammer, med en atmosfære, hvor man føler sig hjemme. I kan noget som jeg ikke har oplevet nogen andre steder. Jeg ``forsvinder`` nu, fordi jeg har fået mit drømmejob. Tak for alt!``

Bettina Randahl, tidligere deltager

Hvis du vil tilmelde en borger, så skriv en mail til: kontakt@jobraad.dk