Job&Råd | Virksomhed2020
17056
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

FOREBYGGELSE AF STRESS OG LANGTIDSSYGDOM

ER EN INVESTERING, DER VIRKELIG BETALER SIG!

Forebyggelse af stress og langtidssygdom er en investering, der virkelig betaler sig for din virksomhed og dine medarbejdere. Se dette eksempel på hvad det kan koste din virksomhed, hvis en medarbejder bliver langtidssyg.

Job&Råd har siden 2006 arbejdet med stresscoaching i danske virksomheder. Mere end 500 stress- og langtidssyge er vendt tilbage til arbejdsmarkedet efter vores forløb med stresscoaching.

Hos Job&Råd trænes den stressramte medarbejder i stresshåndtering gennem mindfulness- og mentaltræningsteknik. Forløbet kan køre sideløbende med at medarbejderen passer sit arbejde.

 Hos Job&Råd har vi stor erfaring med beskæftigelseslovgivningen og alle de muligheder som din virksomhed kan få glæde af at kende.

Vi kan skræddersy en holdbar tilbagekomst til jobbet efter stress eller langtidssygdom. Vi kan designe og stå for forløb for ledere og medarbejdere, der grundet stress og anden sygdom, kan være i risiko for at miste fodfæste på arbejdsmarkedet.

JR_udrådstegn

Danske virksomheder har sammenlagt halvanden million fraværsdage om året pga. stress. Det betyder økonomiske tab af enorme dimensioner. Dertil kommer den byrde af organisatoriske og menneskelige omkostninger, som stress og langtidssygdom giver virksomhederne.
Kilde: Statens Institut for Folkesundhed

35.000 danskere er hver dag sygemeldte grundet stress
300.000 danskere lider af alvorlig stress
1.400 personer dør hvert år af stress
Kilde: Statens Institut for Folkesundhed

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OG PRISER:

Jens Jessing Jørgensen
Stresscoach
Exam. ICI certificeret
Telefon 51 29 43 31
jens@jobraad.dk

ICI logo1

Job&Råds erfarne stresscoaches er internationalt certificerede (ICI) og er klar til at coache dine stressede og sygdomsramte medarbejdere, for at de hurtigst muligt kan vende tilbage til jobbet.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til at opbygge et effektivt stressberedskab, der sikrer trivsel og produktive medarbejdere.

Vores stressreducerende program indeholder bl.a. en effektiv blanding af stresshåndtering, mentaltræning og mindfulness-teknikker.

Se mere om stresshåndtering på hjemmesiden Onmind.dk

JR_Kontakt_knap_2_VSK

Bestil os til et uforpligtende møde,
hvor vi kommer til Jer og finder muligheder og løsninger.