Job&Råd | Virksomhedspraktik
16131
post-template-default,single,single-post,postid-16131,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

26 apr Virksomhedspraktik

Når Job&Råd tilrettelægger en virksomhedspraktik eller et løntilskudsjob, bygger det altid på en grundig afklaring af den ledige, så vi sikrer en høj grad af holdbarhed i tilknytningen til arbejdsmarkedet.

Mange ledige har tidligere været gennem et praktikforløb uden større held. Aftalen gennem Job&Råd skulle gerne give en oplevelse af fornyede muligheder.

Sådan arbejder vi i praksis

Sammen med den ledige udarbejder vi profilmateriale og udvælger relevante virksomheder. Konsulenten har ansvaret for at finde en arbejdsplads, men den ledige skal helst også have en aktiv rolle undervejs.

Gennem vores mangeårige samarbejde med virksomheder har vi et meget stort netværk af kontakter, som vi selvfølgelig trækker på. Men vi er også gode til at etablere nye relationer.

Når en virksomhed siger ’ja’ til at være med, mødes alle tre parter på virksomheden for at finde ud af om forventningerne om et godt samarbejde kan holde hele vejen igennem. Vi lægger vægt på at der er klare mål, så alle er motiverede for at yde deres bedste.

Job&Råd ordner de nødvendige aftalepapirer.

Vi er ansvarlige for hyppige opfølgningsmøder med borger, virksomhed og evt. sagsbehandler undervejs i forløbet.

Job&Råd er meget opmærksom på evt. behov for individuel støtte til den ledige, samt akut opfølgning i virksomheden, hvis der opstår problemer.

Hvis Jobcenteret ønsker det, kan vi til en hver tid gennemføre evt. forhandlinger med virksomhed og faglig organisation om løn- og ansættelsesvilkår.

Undervejs i forløbet samler vi indtryk sammen og vi afleverer altid en skriftlig beskrivelse af forløbet som dokumentation til beskæftigelsessagen.