Job&Råd | Lønmodtagerbeskæftigelsen slår ny rekord
16956
post-template-default,single,single-post,postid-16956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

09 apr Lønmodtagerbeskæftigelsen slår ny rekord

Lønmodtagerbeskæftigelsen er den seneste måned vokset med 7.200 personer. Dermed runder dansk økonomi i dag en milepæl. Lønmodtagerbeskæftigelsen er nu højere end før finanskrisen, og aldrig før har antallet af beskæftigede lønmodtagere været højere i Danmark.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at lønmodtagerbeskæftigelsen den seneste måned er vokset med 7.200 personer. Med dagens beskæftigelsestal runder vi en ny milepæl i dansk økonomi. Aldrig før i danmarkshistorien, har antallet af beskæftigede lønmodtagere været højere end det er nu. Vi kan dog få endnu flere i job.

Andelen af de 20-64-årige, som er i arbejde, ligger fortsat et par procentpoint under niveauet før krisen ramte dansk økonomi tilbage i 2008. Det betyder, at der er plads til yderligere jobfremgang uden vi behøver frygte for en overophedning på arbejdsmarkedet. Læs mere her….