Job&Råd | ’Jeg skal på arbejde’ er den fedeste sætning
16758
post-template-default,single,single-post,postid-16758,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

24 jul ’Jeg skal på arbejde’ er den fedeste sætning

WIN-WIN Biografdirektør Jan Boye har åbnet Baltoppen Bio for flexjobbere. Nu har han tre af slagsen og er ovenud tilfreds. Det samme er fleksjobberne, der er jublende glade for at have fået job.

»Jeg er simpelthen så glad for at være ’’ude af systemet’’. Endelig er der nogen, der har brug for mig og min indsats, selvom det kun er nogle timer om ugen. Jeg kan godt sige dig, at den der sætning: ’Jeg skal på arbejde’, det er den fedeste sætning i hele verden. Jeg elsker at kunne sige:

’Nej, jeg kan desværre ikke i morgen, jeg skal på arbejde’,« griner Birgitte Jørgensen, der er én af de tre fleksjobbere, som i løbet af det sidste år har fået job i Baltoppen Bio.

Hun havde kæmpet i årevis efter at hun i 2007 fik en arbejdsskade og siden har været gennem hele møllen med jobcenter, diverse kurser, arbejdsprøvning, visitering til fleksjob og så videre.

»Det har været helt umuligt for mig at finde et job. Jeg har gået til et hav af kurser og det har aldrig nogensinde givet noget. Lige indtil jeg snakkede med Mette, som var startet i fleksjob i Baltoppen Bio,« fortæller Birgitte.

De to kvinder kendte hinanden fra et tidligere kursus og Birgitte var derfor ikke sen til at følge i Mettes fodspor og fik lov til at komme i en kort praktik i den lokale biograf, hvorefter hun blev ansat.

Der var en, der var to…

Nu er der tre fleksjobbere ansat – måske snart fire. Flemming Prahl er nemlig sidste skud på stammen, hans sag er endnu ikke færdigbehandlet, så indtil videre er han i praktik, men håber at det ender med, at han også visiteres til fleksjob og får lov at fortsætte i Baltoppen Bio. Læs hele artiklen her…..