Job&Råd | Den gode arbejdspladsinklusion for personer med udfordringer
16560
post-template-default,single,single-post,postid-16560,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

11 nov Den gode arbejdspladsinklusion for personer med udfordringer

Kommunernes Landsforening og Forhandlingsfælleskabet har sat gang i et projekt, der skal sætte spot på det gode inklusionsforløb for borgere med særlige udfordringer på kommunale arbejdspladser.

Formålet med projektet er at undersøge, om der på kommunale arbejdspladser findes eksempler på gode inklusionsforløb. Disse gode eksempler skal formidles til samtlige kommuner, og hvis det er muligt, skal der stilles pejlemærker op for det gode inklusionsforløb med bred lokal opbakning på arbejdspladserne.

Med det gode inklusionsforløb menes et forløb, der på en gang kan sikre en person med udfordringer et godt forløb på en arbejdsplads samtidig med, at det ikke belaster medarbejderne på den samme arbejdsplads. Kommunernes Landsforening og Forhandlingsfælleskabet har bedt SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd om at udføre projektet.

Projektet er kvalitativt og der indgår i alt 12 arbejdspladser i 3 forskellige kommuner. Læs mere her…..